Sjöbo Gästgifvaregård

Catering - Information

Catering från Sjöbo Gästgifvaregård centralt i Skåne.

Gäller fr.o.m. 2017-01-09

Beställ 5 helgfria dagar innan för att vi skall ha tid att ordna råvarorna. Skulle ni vara sent ute försöker vi naturligtvis hjälpa er i den mån vi kan, men menyer och utbud kan bli något begränsat eller förändrat. Tänk på att vid vissa högtider kan vi bli fullbokade långt i förväg. Det går bra att göra en preliminär bokning för att vara säker på att vi kan leverera maten, sedan kan ni i lugn och ro fundera på vad ni vill äta. Glöm inte att avboka om ni väljer en annan leverantör

Festfat, bufféer och middagar
På Sjöbo Gästgifvaregård kan du hämta allt detta. Vackert upplagt och dekorerat. Kalla eller varma rätter. Kom gärna med egna önskemål.

Festrådgivning
Att anordna fest är inte lätt. Det vet den som försökt. Vi hjälper gärna dig som ska arrangera en lite större fest. Vi hjälper till med allt från planering till genomförande. Allt till en rimlig kostnad. Här är några exempel på våra tjänster:

Mat
Dryck
Porslin etc.
Bord och stolar
Tält
Lokaler
Personal
Idélösning
Musik
m.m.

Temafester m.m.
Begär offert. Vid större festevenemang samarbetar vi med olika underleverantörer för att smidigt lösa era önskemål.

Alla priser per portion om inget annat anges.
Priserna på bufféförslagen och menyerna inkluderar moms 12%.

 

När ni vill beställa eller har frågor kring menyer eller annat, ring då på tel. 0416-12075 eller skicka e-post till info@sjobogastgifveri.se.

 

Betalningsvillkor
Privatpersoner:
Kontant betalning om inget annat är överrenskommits vid beställningen.

Företag:
Betalning 10 dagar netto efter kreditprövning.
 I annat fall gäller kontant betalning.

Avbeställningsregler och övriga villkor
Vi tillämpar Visitas allmänna villkor för sällskapsarrangemang och festvåningsbeställningar om inget annat framgår av offert eller orderbekräftelse.

 

Ladda ner en utskriftsvänlig version av alla cateringmenyer

Sjöbo Gästgifveri · Gamla Torg 7B · 275 30 Sjöbo · Tel 0416-120 75 · Fax 0416-127 06 · info@sjobogastgifveri.se In English